לוח סדנאות הבישול הבריא עד סוף 2018

לוח סדנאות זה מותאם לימי הסתיו והחורף. הימים מתקצרים, הטמפרטורות יורדות, זה הזמן לדאוג לחימום הגוף בעיקר בבוקר ובערב, ולאמץ אורח חיים בריא עם תזונה בריאה ומזינה, עשירה בנוגדי חמצון ומזונות המחזקים את מערכת החיסון.

לוח הסדנאות שלנו מעודכן עד סוף השנה עם סדנת הדגל שלנו "בריא וטעים כדרך חיים", המותאמת לימי הסתיו והחורף, סדנת מרקים ותבשילי חורף נהדרת בה תלמדו להכין מרקים, תבשילים, חמין נהדר ועוד שלל מאכלים חורפיים מזינים וטעימים, סדנת האפייה הבריאה, הסדנא האיטלקית והאסייתית הבריאה, סדנת הדגים הנהדרת, סדנת בישול בריא ללא גלוטן, סדנאות להורים וילדים בחופשת החנוכה וסדנא מיוחדת לסוף השנה ביום ראשון ה-31.12 עם מאכלים חגיגיים שיעשו לנו טעם טוב לפתוח את שנת 2019. יש לנו גם סדנאות של מאכלי עדות בריאים למי שרוצה לשמר את הטעם של האוכל של סבתא אבל לא רוצה להתפשר על הבריאות.

לכל הסדנאות ילדים מגיל 6 מוזמנים באהבה!

מאחלים לכם סתיו וחורף בריא ומהנה!

הסדנאות מתקיימות בהוד השרון באווירה אינטימית ובקבוצות קטנות.

לפרטים והרשמה היכנסו לאתר שלנו

מספר הטלפון שלנו לתיאום סדנא: 09-7447869

 

סדנת בישול בריא וטעים כדרך חיים

אם אתם מחפשים שיטה יעילה לטיפול ומניעה של סוכרת סוג 2, יתר לחץ דם, שומני דם (כולסטרול וטריגליצרידים), השמנה, ואיזון מצבים בריאותיים נוספים הקשורים לכך הגעתם למקום הנכון. סדנת בריא וטעים כדרך חיים תקנה לכם כלי טבעי ורב עוצמה לטיפול ומניעת מחלות המאה ה-21. הסדנא טבעונית.

מה נכין? פלפלים ממולאים קינואה ועדשים שחורות, תבשיל גריסים, עדשים שחורות ופטריות, קציצות גזר ועדשים כתומות ברוטב פסטו, סלט כוסמת וגרגרי חומוס,  לחם בריאות מקמח כוסמין מלא, ממרח עדשים ירוקות, פילאף אורז אדום וירקות צלויים, עוגת שוקולד בננה פקאן ללא סוכר.

מועדים: יום רביעי ה-10.10 בשעות 10:00-13:00, יום ראשון ה-21.10 בשעות 18:00-21:00, יום חמישי ה-1.11 בשעות 18:00-21:00, יום רביעי ה-14.11 בשעות 10:00-13:00, יום ראשון ה-2.12 בשעות 18:00-21:00, יום רביעי ה-12.12 בשעות 10:00-13:00.

 

סדנת מרקים ותבשילי חורף בריאים

סדנא צמחונית חורפית בדגש על חיזוק מערכת החיסון, מניעת מחלות חורף, חימום הגוף, הורדת רמות סוכר, שומן וכולסטרול ואיזון לחץ דם.

מה נכין? מרק ירקות עם גונדי, קובה סלק טבעוני ללא גלוטן, מרק גריסים ועדשים, חמין טבעוני מהיר הכנה, תבשיל תרד ושעועית לבנה, מרק בצל, לחמניות שיפון, עוגיות מעמול טבעוניות.

מועדים: יום ראשון ה-18.11 בשעות 18:00-21:00, יום חמישי ה-13.12 בשעות 18:00-21:00.

 

סדנת אפייה וקינוחים בריאים  

רוצים ללמוד לאפות עוגות ועוגיות בריאות, לחמים ולחמניות, פשטידות וקינוחים בריאים? רוצים ללמוד לאפות ללא גלוטן וללא סוכר? בואו לחוויה מענגת של אפייה עם קמחים בריאים כגון כוסמין ושיפון ועם קמחים בריאים ללא גלוטן בכלל: קמח קינואה, קמח טף, קמח סויה, קמח חומוס, קמח קוקוס, קמח טפיוקה ועוד.   תלמדו על סוגי קמחים שונים, דרכי התפחה קלות מהירות ובריאות שימוש בממתיקים בריאים כגון סילאן, סירופ מייפל טהור, פירות יבשים ועוד.

מה נכיו? חלה מתוקה מקמח כוסמין מלא, לחמניות שיפון ודלעת, פשטידת תרד ופולנטה ללא גלוטן, שטרודל תפוחים ואגוזי מלך,  מאפינס בננה וטחינה, עוגיות טחינה וסילאן עם קמח טף, עוגת שוקולד קינואה.

מועדים: יום ראשון ה-14.10 בשעות 18:00-21:00, יום רביעי ה-17.10 בשעות 10:00-13:00, יום חמישי ה-25.10 בשעות 18:00-21:00, יום חמישי ה-15.11 בשעות 18:00-21:00, יום רביעי ה-21.11 בשעות 10:00-13:00, יום חמישי ה-29.11 בשעות 18:00-21:00, יום חמישי ה-20.12 בשעות 18:00-21:00, יום רביעי ה-26.12 בשעות 10:00-13:00.

 

סדנת בישול בריא איטלקי

איטליה הנהדרת עם ניחוחות הבזיליקום, העגבניות, שמן הזית והחומץ הבלסמי. את כל הבצקים נכין מקמח כוסמין מלא בריא וטעים ונשלב שלל ירקות, פירות שקדים ואגוזים, שמן זית, זיתים ויין. חגיגה איטלקית בריאה וטעימה!

מה נכין? נכין קרפצ'יו סלק וקולורבי, פסטה בהכנה ביתית עם רוטב בולונז צמחוני, ניוקי בטטה ברוטב פסטו עם אגוזי מלך וקשיו,  ריזוטו מאורז מלא עם פטריות ויין לבן, פיצה בריאה מקמח כוסמין מלא, פאי תרד איטלקי, קרוסטטת פירות מקמח כוסמין מלא.

מועדים: יום ראשון ה-16.9 בשעות 18:00-13:00, יום חמישי ה-11.10 בשעות 18:00-21:00, יום ראשון ה-28.10 בשעות 18:00-21:00, יום חמישי ה-8.11 בשעות 18:00-21:00, יום ראשון ה-25.11 בשעות 18:00-21:00, יום ראשון ה-16.12 בשעות 18:00-21:00.

 

סדנת בישול בריא אסייתית

אין כמו סדנת בישול בריא אסייתית עם ניחוחות של המזרח הרחוק. נכין גיוזה ברוטב אסייתי, תבשיל קטניות וירקות בחלב קוקוס וקארי צהוב, לחמניות באו עם ממרח דלעת פיקנטי, דפי אורז ממולאים ירקות ברוטב סלסה אסייתי, סלט אטריות שעועית בסגנון וייטנאמי, פאד תאי בריא, ולקינוח בננה לוטי בריא.

מועדים: יום חמישי ה-20.9 בשעות 18:00-21:00, יום חמישי ה-18.10 בשעות 18:00-21:00, יום ראשון ה-4.11 בשעות 18:00-21:00, יום חמישי ה-27.12 בשעות 18:00-21:00.

 

סדנת בישול בריא להורים וילדים

בסוכות וחנוכה תתקיימנה סדנאות חווייתיות מלמדות ומהנות להורים וילדים וכמובן שגם סבא וסבתא מוזמנים. בילוי של זמן איכות משותף בחוויה קולינרית, יצירתית וכיפית במיוחד! במהלך הסדנאות שלנו הילדים לומדים ומתנסים בבישול ואפייה דרך הכנת מגוון מנות שילדים אוהבים. בסוף הסדנא אוכלים ואפשר גם לקחת הביתה מה שנשאר. מקבלים גם חוברת מתכונים מהודרת.

בסוכות נכין פסטה מקמח כוסמין מלא, פיצה בריאה, לזניה, דפי אורז ממולאים ירקות, שניצל תירס עם הום פרייז בתנור, מאפה כוסמין ממולא בזיתים וגבינה(בית לזית), עוגיות שוקולד צ'יפס בריאות, מאפינס וקאפקייקס בריאים מקושטים וטעימים.

בסדנאות בחנוכה נדליק נרות חנוכה, נכין המון סוגי לביבות וסופגניות בריאים וטעימים.
מתאים לילדים בגילאים: 6-14

מועדים: יום חמישי ה-27.9 בשעות 17:00-20:00, יום רביעי ה-5.12 בשעות 10:00-13:00, יום חמישי ה-6.12 בשעות 17:00-20:00, יום ראשון ה-9.12 בשעות 17:00-20:00.

 

סדנת בישול בריא דגים

בואו ללמוד על סוגי דגים, ערכם התזונתי, איזה צורות בישול מתאימות לכל סוג של דג.
יחד נכין סביצ'ה סלמון, מרק דגים ועגבניות, דניס חגיגי על מצע אנטיפסטי ירקות, קבב מוסר ים על מצע יוגורט וזיתים ירוקים, סלמון במעטפת חרדל ותבלינים, ועוד מתכוני דגים נהדרים.

מועדים: יום שישי ה-14.9 בשעות 10:00-13:00, יום שישי ה-19.10 בשעות 10:00-13:00, יום שישי ה-23.11 בשעות 10:00-13:00, יום שישי ה-21.12 בשעות 10:00-13:00.

 

סדנת בישול בריא ללא גלוטן

בסדנא נלמד לבשל אוכל טעים ומפנק ללא גלוטן בכלל. בין השאר נלמד מה זה גלוטן, היכן הוא נמצא, כיצד הוא משפיע על גופנו, מהם הדגנים שאינם מכילים גלוטן, כיצד להשתמש בהם ואיך לבשלם. בנוסף נכיר את תחליפי הגלוטן הטבעיים והבריאים, ערכם התזונתי וכיצד להכין אותם. יחד נכין לחמים, לחמניות, עוגות ועוגיות, מוקפצים. נלמד איך להסמיך רטבים ומרקים ללא שימוש בגלוטן, נשתמש באטריות ופסטות שעשויות מדגנים ללא גלוטן כגון כוסמת, אורז ושעועית ועוד. מה נכין? קיש כרישה מנגולד ופטריות, פיצה פולנטה, מאפינס בננות, לחם בריא וטעים ללא גלוטן, פסטו טופו, סלט אטריות שעועית, עוגיות טחינה וקמח קינואה, בראוניז ללא גלוטן ועוד.

מועדים: יום חמישי ה-13.9 בשעות 18:00-21:00, יום ראשון ה-7.10 בשעות 18:00-21:00, יום ראשון ה-11.11 בשעות 18:00-21:00, יום ראשון ה-23.12 בשעות 18:00-21:00.

 

סדנת בישול בריא – מאכלי עדות

תוניסיה וטריפולי, מרוקו, עירק, פרס, רומניה, ועוד מאכלים שעולים על שולחננו בערבי שבת ובחגים בגרסא בריאה. נכין חריימה בורי, פקיילה, מטבוחה, תבשיל גרגרי חומוס וירקות בסגנון מרוקאי על מצע "קוסקוס" קינואה, קובה סלק טבעוני ללא גלוטן, מרק גונדי טבעוני, עוגיות מעמול טבעוניות, ועוד.

מועדים: יום חמישי ה-22.11 בשעות 18:00-21:00.

 

סדנת בישול בריא חגיגית לסיום שנת 2018

סדנת בישול בריא חגיגית, עשירה, טעימה ובריאה עם מגוון מתכונים משובחים ויין מבעבע.

מה נכין? קרפצ'יו סלק במילוי ריקוטה, קבבוני פלאפל ברוטב פסטו טחינה, גלילות חצילים במילוי גבינות עיזים ברוטב סיציליאני, פאי רועים טבעוני, טראפלס משכרים, פסטה פוטנסקה מקמח כוסמין מלא, מרק כרובית וקשיו, פטריות פורטובלו ממולאות קינואה וירקות ועוד.

מתי? יום ראשון ה-30.12 בשעות 18:00-21:00.