מנה יפה בריאה וצבעונית וקלה להכנה:

חומרים ל-6 מנות:
2 קולורבי בינוניים קלופים ופרוסים דק ככל שניתן(רצוי להשתמש במנדולינה)
2 סלקים שטופים ומקורצפים (לא מקולפים)
1 תפוז
חופן עירית קצוצה
חופן אגוזי מלך קצוצים גס
150 גרם גבינת רוקפור
לרוטב:
¼ כוס שמן זית כתית מעולה
2 כפות חומץ בלסמי
1 כף מיץ לימון
1 כפית דבש/סילאן טהור ללא סוכר
מלח ופלפל שחור גרוס טרי

אופן ההכנה:
1. משמנים את הסלקים בשמן זית, עוטפים בנייר אפייה ונייר אלומיניום ומכניסים לתנור שחומם מראש לחום של 180 מעלות. אופים 40-50 דקות עד לריכוך הסלקים. מוציאים מהתנור ומצננים היטב. לא קולפים.
2. פורסים את הסלקים במנדולינה לפרוסות דקות.
3. מסדרים בצלחת גדולה את פרוסות הקולורבי והסלק לסירוגין.
4. מפלטים את התפוז ומפזרים את הפלחים על גבי פרוסות הסלק והקולורבי.
5. מפזרים את העירית הקצוצה ואגוזי המלך הקצוצים.
6. מערבבים את כל חומרי הרוטב ומזליפים על הצלחת.
7. מפזרים מעל גבינת רוקפור ומגישים מיד.

לצפיה במועדי סדנאות הבישול הקרובות שלנו